Közhasznú szervezetünk az ország keleti régiójának egyik legeredményesebb és legaktívabb alapítványa. Nincsen állami támogatásunk, így hatalmas szerepe van az önkéntes adományozásoknak. Az év 365 napján riaszthatnak bennünket a 16 év alatti, elesett és sérült gyermekeket nevelő családok, ha bajban vannak. Házhoz szállítjuk (min. 20 kg) a tartós élelmiszer, édesség, pipere és tisztítószer adományunkat.  Továbbá számos jótékonysági sportgálát, gyűjtést és innovatív programot bonyolítunk le, ahol a középpontban a rászoruló és fogyatékkal elő gyermek áll. Szükségünk van a támogatásotokra, mi tagadás. Minden forint számít, tartsatok velünk! Köszönjük szépen!

Egyszeri adományozás bankkártyával

Az alábbi összegekkel egyszeri adományozást indíhat el
számunkra.

1.000 Ft
2.000 Ft
3.000 Ft
5.000 Ft
7.500 Ft
10.000 Ft

Rendszeres adományozás bankkártyával

Az alábbi összegekkel napi, heti, havi, éves rendszeres adományozásokat indíhat el számunkra.

Ha inkább átutalással támogatnál:

Hogyan támogathatom az Alapítványt?

Alapítványunk egy igazi organikusan szerveződő és fejlődő alapítvány. Igazi lelkiismeretes önkéntesek és vezetők alkotják. Szervezetünk fennmaradásának záloga az anyagi támogatás ami sajnos feltétlen szükséges. Ha tetszik amit és ahogyan csinálunk, akkor támogass bennünket pénzadománnyal!

Támogasd adód 1%-val a Tündérkör Alapítvány Közhasznú Szervezet munkáját!

Adószám:

18658024-1-09