Miért pont Tündérkör?

Képzelj el egy jószívű, önzetlen önkéntesekből, valamint adományozókból álló kört, akik a kör közepén lévő angyalkát védelmezik és óvják. Ez szimbolizálja azt a láthatatlan támogatói hálót, amit a rászoruló és éhező gyermekért hoztunk létre és tartunk életben évek óta. 

Önmagában a tündérkör egy olyan megmagyarázhatatlan jelenség Afrika bizonyos részein, ahol az elviselhetetlen forróság és szárazság miatt egy fűszáll sem tud hosszú ideig életben maradni, Mégis ezekben a térségekben időközönként szabályos pár méter átmérőjű furcsa szabályos kör alakú fűalakzatok jönnek létre, ezeket hívjuk tündérköröknek. Pár napig ott vannak, majd nyomtalanul eltűnnek.

Érdekes hasonlat, de valahol mi is úgy érezzük tündérkörök vagyunk. Ahol a legkevésbé számítanak ránk és ahol a legnagyobb szükség van ránk, ott hirtelen megjelenünk és szívünk teljes szeretetével segítünk. Megteszünk minden jót, ami tőlünk telik, amilyen eszközzel csak tudunk, amilyen módon csak tudunk, ahol csak tudunk, akivel csak tudunk, ameddig csak tudunk.  

Hogyan támogathatom az Alapítványt?

Alapítványunk egy igazi organikusan szerveződő és fejlődő alapítvány. Igazi lelkiismeretes önkéntesek és vezetők alkotják. Szervezetünk fennmaradásának záloga az anyagi támogatás ami sajnos feltétlen szükséges. Ha tetszik amit és ahogyan csinálunk, akkor támogass bennünket pénzadománnyal!

Kapcsolat

Ügyfélfogadás

Állandó Élelmiszer ügyelet

hu_HUHungarian
Call Now Button