Jótékonysági Édességgyüjtö FlashMob

Ez már a negyedik! Édességet gyűjtünk  az elesett gyermekek számára!

Egész nap várunk majd benneteket, reggeltől estig! Gyertek és tartsatok velünk egy szebb világba! Minden Tündért szeretettel várunk!

 

AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELŐÍRÁSOKAT SZIGORÚAN TARTSÁTOK BE!

A járványügyi óvintézkedések és szabályzatok nem teszik lehetővé az olyan programokat ahol összegyűlhetnénk. Éppen ezért improvizálnunk kellett mindannyiunk egészségének megóvása nyomán.

A székhelyünk, a Debrecen Csemete u. 36-38 Fsz. 14-es ajtó ad otthont majd a Jótékonysági Édességgyűjtő FlashMobnak. December 19-én 08:00 és 18:00 között bárki hozhatja hozzánk az általa összegyűjtött édességeket. A helyszínen leadott édességek ezután ózongenerátoros fertőtlenítésen fognak átesni.

 
 
MINDEN ADOMÁNYOZÓ KÖSZÖNŐ HŰTŐMÁGNEST KAP! (200 fő erejéig)  Az adományokat igazi magyar betyárok vigyázzák majd és Ők irányítják az érdeklődőket és tartatják be az egészségügyi előírásokat is.
A hűtőmágnest megkapjátok. Tudjuk, hogy nem ezért jöttök, de fogadjátok el tőlünk!
 
Az esemény egy figyelemfelhívó program, mely arra hivatott, hogy minél erősebb reflektorfény irányuljon az elesett gyermekekre úgy, hogy közben adományozunk is.
 
Az összegyűlt édességeket a mi általunk életre hívott Tündér Karácsonyon és a Karácsonyi Élelmiszer Ügyeleten (ez nem egy rendezvény lesz, hanem egy folyamat, ahol az ünnepek előtt és alatt, alapítványunk kiosztja az adományokat) keretein belül, a rászoruló gyermekekkel rendelkező családok számára.
FIGYELEM!
Az esemény SAJTÓNYILVÁNOS!
A helyszínen hang és képfelvételek készülnek, a Tündérkör Alapítvány azzal szabadon rendelkezhet az idevonatkozó PTK rendelkezéseit betartva. Szóróanyagok, videóreklámok stb. készülhetnek belőle s azt szabadon publikálhatja. Minden résztvevő az esemény területére lépéskor ráutaló magatartásával ezt elfogadja. A rendezvény területe jól láthatóan ki lesz jelölve és táblázba. Azon kívül alapítványunk munkatársai  nem készítenek felvételeket
 
Csoki a Szívedből…nekik! ❤️
 
Kapcsolat:
Tóth Zsé Ferenc 06/70 941 7654 vagy Benéné Lipcsey Irén 06/30 228 1306