Édesség gyűjtő Flashmob

Az esemény egy figyelemfelhívó program, mely arra hivatott, hogy minél erősebb reflektorfény irányuljon az elesett gyermekekre úgy, hogy közben adományozunk is. Az összegyűlt édességeket a mi általunk életre hívott Tündér Karácsonyon és a Karácsonyi Élelmiszer Ügyeleten (ez nem egy rendezvény lesz, hanem egy folyamat, ahol az ünnepek előtt és alatt, alapítványunk kiosztja az adományokat) keretein belül, a rászoruló gyermekekkel rendelkező családok számára.

FIGYELEM!
Az esemény SAJTÓNYILVÁNOS!

A helyszínen hang és képfelvételek készülnek, a Tündérkör Alapítvány. Azzal szabadon rendelkezhet az idevonatkozó PTK rendelkezéseit betartva. Szóróanyagok, videóreklámok stb. készülhetnek belőle s azt szabadon publikálhatja. Minden résztvevő az esemény területére lépéskor ráutaló magatartásával ezt elfogadja. A rendezvény területe jól láthatóan ki lesz jelölve és táblázba. Azon kívül alapítványunk munkatársai nem készítenek felvételeket

Csoki a Szívedből…nekik! ❤️