FIGYELEM! MINDEN NEVEZÉSI DÍJBÓL 2000 FT AZ ALAPÍTVÁNYÉ, MELYBŐL AZ ÉHEZŐ GYERMEKEKNEK VÁSÁROLUNK TARTÓS ÉLELMISZERT! KÖVESD A FACEBOOK ESEMÉNYÜNK, HOGY FOLYAMATOSAN INFORMÁLÓDJ A FEJLEMÉNYEKRŐL! 2 DB FÉMÉREMÉRT INDULHATTOK!

Rendezvény célja

Helyszín

Nevezési díj

Teljesítés folyamata

Kézbesítés

A 2 hónapos verseny bárki számára elérhető, hiszen 2 db csodálatos támogató érmet is meglehet vele szerezni! Hogyan? Egyszerű. Futva, gyalogolva, biciklizve vagy akár úszva is. A lényeg, hogy mindenki legalább 15 percet sportoljon. A távok egyébként 1.5 2.5 5 7 10 és 21 km-esek legyenek, vagy ha mondjuk zsákolsz akkor összesen legyen meg a 15 perc mozgás. Nem korlátozzuk a sport tevékenységed, csak sportolj az érmedért! EZ EGY ONLINE FUTÁS. Azaz bármikor, bárhol teljesítheted! SZEPTEMBER 10-ÉN nyílik a regisztrációs felület és egészen DECEMBER 1-IG lehet nevezni. EGYSZERRE TÖBB REGISZTRÁLÓT is tud majd kezelni a felületünk akár EGY POSTACÍMRE KÉRVE. 3000 Ft plusz 1500 Ft. postaköltség egy nevezés, melyet a MAGYAR POSTA fog házhoz szállítani. MINDEN HÉTFŐN postázzuk a heti regisztrációkat. A befolyt (1500 Ft. érmenként) összeget KIZÁRÓLAG az alapítvány a CÉLKITŰZÉSEIRE FORDÍTJA, az pedig a 16 év alatti, elesett, fogyatékkal élő gyermekekkel rendelkező szegény családok élelmezése, segítése.

Tóth Ferenc, elnök

Infó: +36 70 941 7654