Tisztitószeradományozó-program

Debrecen és 15 km-es agglomerációjában lakó, 16 év alatti, elesett, fogyatékossággal élő vagy sérült gyermeket nevelő családoknak adományozunk tisztítószereket. A Tündérkör Alapítvány Facebook Messengeren tudnak írni azok az illetékességünkhöz tartozó magánszemélyek, akik tisztítószert szeretnének kérni tőlünk. A szervezetünk minden esetet le ellenőriz és előzetesen után-követ. Ha a jelentkezőnek elfogadjuk a jelentkezését, azt regisztráljuk. Ha nem együttműködő, nem kommunikál vagy fals infókon érjük tetten, akkor töröljük a regisztrációból.  Maga az adományozásra egy pár napot várni kell és a munkatársaink instrukcióit követni kell! Közvetítőket nem áll módunkban adományozni.

 

Intézményeknek

 

Olyan szervezeti egységek, polgármesteri hivatalok, szociális osztályok, kisebb intézmények melyek fogyatékossággal élő, sérült vagy elesett gyermekeket és akár felnőtteket oktatnak, nevelnek vagy szállásolnak, azok emailben az info@tunderkoralapitvany.hu címre küldjék a megkeresésüket, kizárólag hivatalos címről!

Különleges esetek

 

Módunkban áll a fent említett szabályokat átlépve az illetékességünkön kívül eső csoportokat, családokat is adományozni. De a készlet korlátozottsága miatt ez különleges kuratóriumi döntésen alapul.


9-ik éve már, hogy az élelmiszer, édesség mellett, folyamatosan osztjuk a prémium minőségű tisztítószereket is a rászoruló családoknak. Ebben az évben sincsen másként. Az ehhez szükséges vegyi árukat az Unilever Magyarország Kft. Nyírbátori Gyára biztosítja számunkra, amit a Téglás Város Polgármesteri Hivatala, Szabó Csaba hathatós közbenjárása nyomán tárol számunkra szakszerűen és felügyelt körülmények között.  A Trans Packing Kft. pedig ingyenesen szállítja a raktárba. Tehát az itt megspórolt anyagi források egészét a célkitűzéseink megvalósítására fordíthatjuk. Ezúton szeretnénk nekik megköszönni az önzetlen segítséget! ❤️

Téglás Horgásztó, Szabadidőpark

Kapcsolat

Adatok

Ügyfélfogadás

Állandó Élelmiszer ügyelet