Tündérek Temploma - 8 órás Jótékonysági Élelmiszer és Adománygyűjtő Élményprogram
DECEMBER 4, SZOMBAT

Kedves érdeklődő!
December 4-én a Debrecen-Árpád téri Református Egyházközség templomában a Szólj Be A Papnak mozgalom segítségével, megrendezzük a Tündérek Temploma nevű programunkat. A rendezvény ingyenesen látogatható. 14:00-kor kezdődik és 22:00-ig tart majd. Ez egy jótékonysági esemény. Tartós/száraz élelmiszereket, pipere termékeket, édességeket és pénzadományokat fogunk a helyszínen gyűjteni. Az összegyűlt javakat a 16 év alatti, rászoruló, fogyatékossággal élő gyermekek kapják, még a karácsony előtt. Ezért tehát nagyon számítunk rátok, hatalmas szeretettel. A programot folyamatosan publikáljuk számotokra. Érdemes követni a Facebook eseményünket, ahol a napi aktualitások is felkerülnek. A történés 8 órája alatt folyamatos cuki programokkal kedveskedünk a hozzánk betérőknek.

Helyszíni programok:

13:00 – Kapunyitás
13:20 – Megnyitó
14:00 – Szólj Be a Papnak
16:00 – Sophia Olivia élő divatbemutató
18:00 – Gyermek együttes koncert
20:00 – Piszkos Fredy koncert
22:00 – Köszönet nyilvánítás, Istentisztelet

Műsorvezető: Popovics Péter
Hangosítás: Dj. Szuják “Maci” Zoltán

Az eseményen lesz még:

Helyszín:

A program célja:

Még a karácsony előtt élelmiszer, édesség, pipere és tisztítószer adománnyal lássuk el a rászoruló gyermekeinket. A javakat Debrecen és agglomerációjában lévő 16 év alatti, rászoruló, illetve sérült gyermekeket nevelő családok kapják. Illetve ebből a mennyiségből fedezzük a Csing-Ling Élelmiszer Ügyeletet is. Az adományozási mechanizmust természetesen ahogy mindig a Facebook oldalunkon részletesen publikáljuk majd.

Milyen adományokat várunk?

Száraz/tartós, boltban vásárolt élelmiszerek. Édességek. Pipere dolgok és tisztítószerek. A helyszínen pénzadományozásra is lesz lehetőség. Amit 2 hatósági tanú bevonásával a helyszínen számolunk meg. Amiről jegyzőkönyv is készül majd.

A program támogatói:

szmoreburger_logo_RGB
9F043CBE-19B1-40A5-BB5E-A320487473EB
FIGYELEM! Ez egy nyilvános rendezvény. A GDPR idevonatkozó passzusainak megfelelően az alapítványunk kijelenti, hogy a rendezvényen készített kép és hanganyagokat szabadon felhasználhatja! A program megváltoztatásának jogát ugyanakkor fent tartja.

A rendezvény felelős szervezete: Tündérkör Alapítvány
Felelős személy: Tóth Zsé Ferenc Mail: [email protected]