VERSENYKIÍRÁS, SZABÁLYZAT

VERSENYKIÍRÁS, SZABÁLYZAT Ahogy eléri a nevezők száma az 800 főt, a felületünk automatikusan lezár! A regisztráció március elsején indul! Regisztráció díja 3000 Ft/fő. Ezért cserébe befutó érmet, finisher ajándékokat és INGYENES CSALÁDI programokat is kaptok. MINDEN REGISZTRÁLT INDULÓ BEFUTÓÉRMET KAP! A távok akár sétálva is teljesíthetőek. 4 táv lesz. A helyszínen számos ingyenes családi programok várnak majd benneteket. A RAJTSZÁM KIADÁSNÁL ADOMÁNYLÁDA LESZ KIHELYEZVE meg az UGRÁLÓVÁRNÁL is! Az idei kedvezményezettünk Beni lesz. Őt megismerhetitek az “ADOMÁNYOZÁS” menüpontban. Abba bárki bedobhatja az alapítványnak szánt adományát, ezt az összeget a működésre és élelmiszer vásárlásra fogjuk költeni. Az adományok összege az ajánlásunk alapján 1000 Ft/fő, azoknak akik ezt megtehetik. A TündiBündi családi kör 500 m-es távjának (ezen a távon IS bárki indulhat, de csak a 12 év alattiak első hármai állnak fel a dobogóra) az első 3 lánya/fiúja áll fel a dobogóra. Az összes többi távnál nem lesz korhoz kötve az első 3 díjazott, azaz az első beérkezett 3 fiú és lány lesz a dobogós. Akiket a mindenki másnak is járó befutó érmükön felül, külön díjazunk!

FONTOS! Minden induló a rajtja (ha előzetesen nem vette már fel) előtt legkésőbb 1.5 ÓRÁVAL JELENJEN MEG! Ha sokan lesztek, időben tudjatok rajthoz állni. A startok pontosan (ágyúdörrenésre) fognak indulni!

Akik nem a TündiBündi (ez a táv a gokartpályán lesz lefutva) távon indulnak, azokat “Fordítóbabák” fogják terelni a távjuk közben a pályáról rajtolva és onnan kivezetve. Az út a TündiBündin aszfalt, a többi távokon kb. 15% homokos illetve kavicsos és 85% aszfalt lesz. VIGYÁZAT! Egyes helyeken KÖRÜLTEKINTŐEN FUSSATOK, mert van mikor egy-egy kisebb utacskát kereszteztek!

A futamokon bárki RAJTHOZ állhat, de csak a regisztráltak kapnak érmet és befutó ajándékot!

A versenykiírás és annak változtatásának jogát a szervező fent tartja. 
A rendezvény felelős szervezete: Tündérkör Alapítvány
Felelős személy: Tóth Zsé Ferenc 
Mail: info@tunderkoralapitvany.hu
Telefonszám: +36 70 941 7654

A rászorulók kereshetnek:

Kapcsolat

Adatok

Ügyfélfogadás

Állandó Élelmiszer ügyelet