Halmozottan hátrányos helyzetű és súlyos fogyatékosságokkal él a 7 éves Timike. SEGÍTS, ha tudsz!

A 7 éves Timike és az anyukája Melinda.

TIMIKÉNEK TÖBB SÚLYOS BETEGSÉGE IS VAN.

Ma Jászapátiban jártunk, ahova 100 kg száraz/tartós élelmiszert, édességet, rágcsálnivalót és tisztítószert vittünk. Melinda a szülői házban neveli 2 gyermekét szerény körülmények között, ahol a 7 éves Timike sajnos nagyon beteg. Halmozottan súlyosan fogyatékos. Vak, alul működik a pajzsmirigye, a mellékveséje is beteg és a szellemi fejletsége is egy 2.5 éves gyermeknek felel meg. Sok gyógyszert szed. Az anyuka 3 műszakban dolgozik míg a szülei vigyáznak Timiékre. Folyamatosan kell hordani a gyermeket Budapestre kezelésekre, orvosokhoz és speciális óvodába is, ezzel rengeteg idő és energia elmegy. Hétfőn megy és pénteken jön is vissza Jászapátiba. Vonattal illetve tömegközlekedéssel utaznak. Alapítványunk mától igyekszik rájuk is figyelni úgy, hogy élelmezési problémájuk ne legyen addig, míg ez a helyzet meg nem oldódik.

A TV2 Tények, riport készítés közben.

MEGOLDÁS LEHETNE EGY JOGOSÍTVÁNY ÉS EGY BIZTONSÁGOS AUTÓ.

A helyszíni rögtönzött esettanulmány és helyzetelemzést követően arra az elhatározásra jutottunk közösen, hogy a terheket jelentősen enyhíteni lehetne, ha Melindának lenne egy jogosítványa és tudna venni egy biztonságos autót. A fenntartásában természetesen, ha szükséges segítjük majd. Így eldöntöttük, hogy szervezünk nekik egy adománygyűjtő akciót. Szeretnénk annyi pénzt összegyűjteni nekik, hogy Melindának kifizessük a jogosítvány teljes költségét plusz tudjunk nekik vásárolni egy személygépjárművet.

HOGYAN SEGÍTHETSZ TIMINEK?

A www.tunderkoralapitvany.hu oldal “Utalni szeretnél?” gombra kattintva megjelenik az online kártyás utalás felülete. Ha utalni szeretnél akkor a lentebb lévő adatokra lesz szükséged. Köszönjük szépen a megosztásokat és a segítséged!

A Tündérkör Alapítvány számla adatai.

Leave a Comment