Elstartolt az ország egyetlen virtuális jótékonysági sportgálája. Már nyitva a nevezés.

Forrás Facebook

AZ ÉHEZŐ GYERMEKEKNEK GYŰJTENEK

Egy virtuális sportgála ahol az éhező gyermekeknek gyűjtenek, a tiszta levegőre hívják fel a figyelmet, a nagyobb társadalmi felelősségvállalást hangsúlyozzák és ahol a sportra való nevelést népszerűsítik. Ettől komplex. Hogy mitől virtuális? Attól, hogy mindenki a saját településén sportol minimum 15 percet és máris övé az egyik érem a választható kettőből. De mindkettő érem megszerezhető. A nevezés 3000 Ft amelyből 2000 Ft az alapítvány kasszájában marad.

A “lufis” és a “dilaj” érem

BÁRKI BÁRHOL TELJESÍTHETI

Séta, futás, gyaloglás, úszás vagy bármi ami 15 perces sportot eredményez. Bárki bárhol teljesítheti. Máris a karácsonyra gondol a közhasznú szervezet, hiszen az esetszámok növekedését a pandémia is tetézni foglya. Éppen ezért erősebben kell felállnia az alapítványnak mint valaha. A nevezés a Tündérkör Alapítvány Facebook oldalán érhető el a “ll. LégFuti ONLINE KOMPLEX jótékonysági futás” eseményben, valamint a www.tunderkoralapitvany.hu oldalon. Az esemény december elsején zárul amiről az alapítvány publikálni foglya az adatokat az esemény lezárása után. A szervezők egy millió forintos tiszta bevételre számítanak aminek 100%-át az éhező gyermekek élelmezésére költenek.

Forrás magán archívum