Mozogj 15 percet az elesett gyermekek karácsonyáért az OTTHONODBAN!

Egy jótékony induló.

AZ ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBEN LÉGFUTIZNAK AZ ELESETT GYERMEKEKÉRT.

Hihetetlen, hogy mennyi helyről jönnek a nevezések a ll. LégFuti VIRTUÁLIS Jótékonysági Sportgálára. (keresd a Facebookon és a www.tunderkoralapitvany.hu/LégFuti fülnél!) Tudni illik, hogy az alapítványunk így gyűjt anyagi forrást, annak érdekében, hogy minél több élelmiszert vehessünk az ünnepekre. Természetesen a nevezésekből befolyt összeg 100 %-ából, élelmiszert fogunk vásárolni, melyet a 16 év alatti, rászoruló és sérült gyermekekkel rendelkező családoknak osztunk ki. Természetesen mindezt az ünnepek előtt. Az ország minden szegletéből özönlenek a nevezések az eseményre. Hatalmas az összefogás! Sokan csak segíteni szeretnék elesett gyermekeinket és azért neveznek. Vannak akik kőkemény sportteljesítménnyel is hozzájárulnak célkitűzéseinkhez a nevezés mellett. Minden egyes nevezés 2000 forintot jelent az alapítvány áktal patronál gyermekeknek. Természetesen nem csak futással hanem bármilyen mozgással nevezhet bárki. A minimális kikötés a 15 perc sport. Az esemény már szeptember 10-e óta tart, egészen december 1-ig.

Az “A” és a “B” érem.

CSAK 15 PERC MOZGÁS AZ OTTHONODBAN ÉS MÁRIS TIÉD A CSODÁLATOS ÉRMEK EGYIKE. RÁADÁSUL MINDEN NEVEZÉSSEL TÁMOGATOD A GYERMEKEKET.

Két csodálatos érem közül választhat a nevező, de dönthet úgy is akár, hogy mindkettőért ringbe száll. Érdemes tehát a ll. LégFuti eseményt megkeresni a Tündérkör Alapítvány Facebook oldalán és informálódni. Te bevállalod?

Az esemény hivatalos plakátja.

Leave a Comment