Lakókocsiban él 4 éve. Dolgozik, de elkél a segítség. Segítsetek Ferencnek, ha tudtok!

Molnár Ferenc és a “lakása”

FERENC 2016 ÓTA ÉL EGY PÁR NÉGYZETMÉTEREN. MINDEN SEGÍTSÉG JÓL JÖN.

A párjával 4 éve mentek szét. Az anyai örökségből csak egy hajdúszoboszlói telek és egy pár négyzetméteres lakókocsira futotta. A temető melletti aprócska objektum egyébként tiszta és rendezett. Két gyermeke van egy 5 és egy 15 éves, akiket az édesanyjuk nevel. Kőműves, de ács mellett dolgozik segédmunkásként. Ahogy szépen lassan beáll a hideg, egyre kevesebb munkája van. Becsülettel küzd és igyekszik helytállni ebben a nehéz időkben is. De egyre elkeseredettebben teszi, fogy az ereje.

Élelmiszer adománnyal érkeztünk

TELEFONON, SÍRVA JÖTT A SEGÉLYKÉRÉS.

Két nappal ezelőtt jött a riasztás hozzánk, miszerint egy 45 éves férfi nagy bajban van. Napról napra él, hiszen az időjárás miatt már nem folyamatos a munkavégzése. Így nem mindig kerül minőségi élelmiszer az asztalára. Felvettük a kapcsolatot Ferenccel és a mai napon előzetes szociális helyszíni szemlét tartottunk. Ahol megállapítást nyert, hogy sürgős, azonnali beavatkozásra van szükség. Éppen ezért nem érkeztünk üres kézzel. Ezentúl után követjük az esetet és addig óvjuk is azt, amíg a helyzet nem optimalizálódik.

A hálószoba.

A HELYZETBŐL KIHOZOTT MINDENT, AMIT CSAK LEHETETT.

Apró, de tisztán tartott “otthon” várta munkatársainkat. Az udvarocskán csirke, pulyka és egy nagy kutya is van. Igyekszik a lehetetlen helyzetből a legtöbbet kihozni. De nagyon el van keseredve már. Ezért fordulunk most hozzátok újra. Ha bárki tud segíteni, az írjon ránk a Facebook messengeren és adjuk a kontaktot Ferenchez!

Az aprócska porta, kutyaházzal.
A fürdőszoba.
Folyamatban lévő jótékonysági programunk.

Leave a Comment